Veel gestelde vragen

1 Zijn er prijzenlijsten?

Prijzen zijn terug te vinden in de webshop, voor foto's die daar (nog) niet op staan of voor digitale producten zijn er geen prijzenlijsten.   Voor een volledige offerte, kunt u het beste de vragen beantwoorden die hier te vinden zijn.

 

2 Wat zijn de bezorgkosten?

Verzending via de webshop is gratis, de verzendkosten voor bestellingen die buiten de webshop om zijn (via mail), is voor posters 9,95 euro voor heel Nederland, voor het buitenland 19,95 euro (Postnl).   Voor canvasdoeken tot max. 60x170 cm., is het 29,95 euro voor heel Nederland.   Voor canvasdoeken die groter zijn, is het 29,95 euro in Rotterdam en omliggende plaatsen, voor Den Haag is het 59,95 euro. (koeriersdienst).   Bij verzending naar andere plaatsen zal aan de hand van uw adresgegevens de verzendkosten worden berekend.

 

3 Wat is de levertijd?

Over het algemeen 5 werkdagen via de webshop, bestellingen buiten de webshop om (via mail) is voor posters ca. 6 werkdagen (buitenland ca. 10 werkdagen) en voor canvas ca. 10 werkdagen.

 

4 Kan ik het product ook zelf ophalen?

Als u via de webshop besteld kunt u deze op afspraak in Utrecht afhalen.   Bestellingen buiten de webshop om (via mail) kan alleen voor canvas in Rotterdam.

 

5 Hoe verloopt de betaling?

Via de webshop zijn verschillende betaal mogelijkheden.   Bij bestelling buiten de webshop om (via mail) is ontvangt koper een factuur, deze kan hij betalen doormiddel van bankoverschrijving naar het rekening nummer die op de factuur vermeld staat.

 

6 Kan er ook in zwart wit worden gedrukt?

Ja dat kan, als u deze specificaties doorgeeft zal het in zwart wit worden gedrukt.

 

7 Kunnen posters ingelijst geleverd worden?

Dat kan alleen via de webshop.

 

8 Kan er ook in een andere maat worden gedrukt dan de adviesmaten die bij de foto's staat aangegeven?

De webshop hanteerd soms iets andere maten dan die hier op de website vermeld staan, verder is het mogelijk om bepaalde stukken uit een beeld weg te snijden.   Let wel dat de compositie op de foto verstoord kan worden. 

 

9 Zijn er ergens voorbeelden te bekijken?

Alle producten zijn maatwerk en worden op bestelling gemaakt, mede hierdoor zijn er geen voorbeelden te bezichtigen.

 

10 Wat houd het gebruikersrecht in bij het bestellen van een digitaal bestand?

Voor digitaal werk koopt koper alleen de gebruikersrechten en niet het aangeleverde digitale foto bestand.   Skyline City blijft dus eigendom over deze bestanden en het is dan ook niet toegestaan om digitale foto bestanden die Skyline City levert aan koper, door te verkopen of te verspreiden aan derden.   U kan alleen de gebruikersrechten voor een bepaald doel kopen.   Mocht het verspreiden aan derden noodzakelijk zijn voor het doel waar de gebruikersrechten voor zijn aangeschaft, is dit toegestaan mits derden na het totstandkoming van doel, de digitale fotobestanden teruggeeft aan koper of deze bestanden vernietigd.